تشکیل و تقویت پایگاه‌های غدیرشناسی کشور در سال 1403
برای تشکیل پایگاه غدیرشناسی در هریک از شهرها و روستاهای کشور
عبارت سفیر غدیر را به 30001904 پیامک کنید.

بسمه تعالی

اطلاعیه دفتر مرکزی مؤسسه غدیرشناسی

  • شماره اطلاعیه: 007-403  
  • تاریخ صدور: 1403/02/13 (روز معلم/ سالروز شهادت شهید مطهری)
  • موضوع اطلاعیه: شیوه‌نامه طرح تشکیل پایگاه‌های غدیرشناسی جدید و تقویت پایگاه‌های سابق
  • دانلود PDF + دانلود کاربرگ تشکیل پایگاه

قال الصادق(ع) :

لَستُ اُحِبُّ أن أرَى الشّابَّ مِنكُم إلاّ غادِياً في حالَينِ: إمّا عالِماً أو مُتَعَلِّماً

دوست ندارم جوانى از شما [شيعيان] را جز بر دو گونه ببينم : دانشمند يا دانشجو                 امالی شیخ طوسی ص303

‏مؤسسه غدیرشناسی همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (روز معلم) و در آستانه سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع)،

اقدام به ارائه شیوه‌نامه تشکیل پایگاه‌های غدیرشناسی جدید و تقویت پایگاه‌های سابق در سراسر کشور می‌نماید.

سفیر غدیر به فردی گفته می‌شود که با مراجعه به مساجد، حسینیه‌ها، ادارات ، سازمان‌ها، پایگاه‌های بسیج ، مؤسسات، دانشگاه‌ها، حوزه‌ها و هرجای دیگری در شهرها و روستاهای کشور که امکان جذب مخاطب حضوری و برگزاری دوره آموزشی را داشته باشد مراجعه نموده و آنها را به تشکیل پایگاه غدیرشناسی براساس مقررات این شیوه‌نامه، تشویق و ترغیب نماید.

مؤسسه غدیرشناسی، در سال 1403 تمامی پایگاه‌های غدیرشناسی کشور را مورد حمایت جدی آموزشی و مالی قرار می‌دهد.

همچنین برای مسئولان پایگاه‌ها (سفیر غدیر و مدیر و معاون پایگاه) حق‌الزحمه‌های مناسبی اختصاص خواهد داد.

*****

  1. مؤسسه غدیرشناسی به دنبال تشکیل صدها پایگاه غدیرشناسی در کشور در سال‌های 1401 و 1402 ، ‌تشکیل پایگاه‌های جدید و تقویت پایگاه‌های گذشته را در دستور کار سال 1403 قرار داده و در نظر دارد با برگزاری صدها دوره آموزشی حضوری در سراسر کشور، مباحث دینی و معرفتی را  به علاقمندان فراگیری آموزه‌های مکتب ولایت ارائه نماید.
  2. مساجد، حسینیه‌ها، مهدیه‌ها، هیئت‌های مذهبی، کانون‌های فرهنگی و قرآنی، سازمان‌ها و ادارات، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، پایگاه‌های بسیج و تمامی مؤسسات و شرکت‌ها و نهادهایی که آمادگی برگزاری جلسات معرفتی را داشته باشند و بتوانند با تبلیغات مناسب، اقدام به جذب مخاطب حضوری برای فعالیت‌های آموزشی مورد نظر مؤسسه بنمایند، می‌توانند آمادگی خود را برای تشکیل پایگاه‌غدیرشناسی به مؤسسه اعلام نمایند.
  3. افرادی که امکان جذب مخاطب و برگزاری دوره آموزشی در منازل خود را دارند نیز می‌توانند مبادرت به تشکیل پایگاه خانگی کنند.
  4. پایگاه‌های غدیرشناسی برای تشکیل هر تک‌دوره آموزشی حضوری که معمولا بین 3 تا 10 جلسه آموزشی 60 دقیقه‌ای است، لازم است عناوین و سرفصل‌هایی را که از سوی دفتر مرکزی مؤسسه در اختیار آنها قرار می‌گیرد، مبنای تدریس در این تک‌دوره‌ها قرار دهند.
  5. شرکت علاقمندان در تک‌دوره‌های معرفتی که توسط هریک از پایگاه‌های غدیرشناسی برگزار می‌شود، برای کلیه علاقمندان رایگان است.
  6. شرکت در آزمون‌های اینترنتی و جزوه‌باز برای همه غدیرپژوهان در دوره‌های معرفتی رایگان است.
  7. درخواست صدور گواهی پایان‌دوره، اختیاری بوده و دارای هزینه می‌باشد که مبلغ آن برای هر دوره و در زمان‌های مختلف، متفاوت است.
  8. هر پایگاه غدیرشناسی دارای مدیر پایگاه و معاون پایگاه است.
  9. مدیران و معاونان پایگاه‌ها لازم است عکس پرسنلی، تصویر کارت ملی و تصویر مدرک تحصیلی خود را برای دفتر مرکزی مؤسسه ارسال کنند.
  10. مدیران و معاونان پایگاه‌ها موظفند متن شیوه‌نامه تشکیل پایگاه‌ها (همین متن) را به دقت مطالعه نموده و در صورت موافقت با مفاد آن، آنرا امضا کنند (هر2صفحه شیوه‌نامه باید امضا شود) و نسخه امضاشده را به همراه مدارک مذکور در بند بالا و همچنین کاربرگ تشکیل پایگاه، از طریق پست به دفتر مرکزی مؤسسه ارسال نمایند.
  11. مؤسسه امکان دسترسی مدیر و معاون هر پایگاه غدیرشناسی به لیست غدیرپژوهان همان پایگاه و شماره تماس آنها را فراهم خواهدکرد.
  12. فاصله بین درخواست معرفی استاد از سوی یک پایگاه برای هر تک‌دوره تا زمان برگزاری اولین جلسه همان تک‌دوره باید حداقل 10 روز باشد.
  13. دفتر مرکزی به هر پایگاه غدیرشناسی کد پایگاه تخصیص خواهد داد تا آن پایگاه بتواند از طریق آن کد، اقدام به جذب مخاطب بنماید.

پرداخت حق التدریس استاد و سایر هزینه‌های متعارف مربوط به برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری در پایگاه‌ها برعهده دفترمرکزی مؤسسه است که از محل سرانه آموزشی هر پایگاه و براساس بندهای بعدی این شیوه‌نامه پرداخت می‌شود.

  1. سرانه آموزشی جلسات حضوری دوره‌های معرفتی 14 هزارتومان به ازای هرنفرجلسه است. براین اساس، پایگاه‌هایی که دوره‌های آموزشی زیادتری را با تعداد غدیرپژوهان بیشتری برگزار کنند، از سرانه آموزشی بیشتری برخوردار خواهند بود.
  2. پرداخت سرانه آموزشی هریک از پایگاه‌ها برای هریک از دوره‌های آموزشی فقط به ازای غدیرپژوهان فعال تعلق می‌گیرد و غدیرپژوه فعال در هر تک‌دوره آموزشی کسی است که واجد هر 3 شرط زیر باشد:
  3. الف: اقدام به ثبت‌نام رسمی از طریق ارسال پیامک کد دوره به سامانه مؤسسه یا از طریق لینک ثبت‌نام کرده باشد.
  4. ب: در حداقل نیمی از جلسات حضوری آن دوره شرکت کرده باشد.                                    
  5. ج: در آزمون پایان دوره مربوطه شرکت کرده باشد.
  6. حضور و غیاب جلسات آموزشی به صورت مکانیزه و براساس نرم‌افزار حضور و غیاب انجام می‌شود و دفتر مرکزی، آموزش‌های لازم در مورد نحوه استفاده از این نرم‌افزار را به مسئولان پایگاه‌ها ارائه خواهد داد. بر این اساس، فقط حضور و غیاب مکانیزه، مبنای محاسبه سرانه آموزشی می‌باشد.
  7. دفتر مرکزی، سرانه آموزشی هریک از تک‌دوره‌های معرفتی را حداکثر تا سه ماه بعد از برگزاری آزمون همان دوره پرداخت می‌نماید.
  8. عناوین برخی از رشته‌های درسی مؤسسه به این شرح است: غدیرپژوهی/ نهج‌البلاغه/ عاشوراپژوهی/ امام‌رضا(ع)شناسی/ مهدویت/ شیعه‌شناسی/ فاطمه(س)‌پژوهی/ آیات‌علوی/ خانواده ولائی/ تدبر در قرآن/ آئین‌برادری/ رساله حقوق امام سجاد(ع)/ خمس و زکات و حقوق اقتصادی اسلام/ …….
  9. موضوعات هریک از دوره‌های آموزشی رشته‌های فوق و تعداد جلسات آنها به اطلاع پایگاه‌ها می‌رسد و هریک از پایگاه‌ها مختارند با توجه به توان خود در جذب مخاطب و نیازها و انتظارات علمی مخاطبین و بررسی سرفصل‌های هر دوره، اقدام به برگزاری هریک از آنها بنمایند.
  10.  مدیر هر پایگاه غدیرشناسی که بخواهد از سرانه آموزشی استفاده کند، لازم است اقدام به افتتاح حساب جدید در بانک ملت نموده و  از این حساب، فقط برای دریافت سرانه آموزشی و انجام هزینه‌های مربوط به برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری در پایگاه خود استفاده نماید.
  11. هرگونه واریز و برداشت متفرقه از حساب سرانه آموزشی پایگاه ممنوع است و دفتر مرکزی بر گردش حساب هر پایگاه نظارت خواهد کرد. براین اساس، مدیر پایگاه لازم است امکان دسترسی به اطلاعات حساب سرانه آموزشی پایگاه خود را برای دفتر مرکزی فراهم نماید.
  12.  پایگاه غدیرشناسی مجاز نیست که شماره حساب سرانه آموزشی پایگاه خود را به منظور دریافت نذورات و کمک‌های خیّرین در اختیار اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر بگذارد و این حساب فقط باید برای تعاملات مالی بین دفترمرکزی و پایگاه غدیرشناسی مورد استفاده قرار گیرد.
 نام گروهشماره ثابت پشتیبان گروه 
ساعات 9 تا 16 روزهای اداری
شماره فضای مجازی 
پشتیبان ایتا / بله/ روبیکا
1سلمان فارسی66462579021 1581 – 952 – 0901
2ابوذر غِفاری669686480215796 – 468 – 0938
3عمار یاسر669748530217389 – 351 – 0938
4میثم تمار669724350211594 – 110 – 0933
5مقداد664865140210896 – 839 – 0901
6مالک اشتر669677680213434 – 624 – 0936
7کمیل669713580216416 – 353 0937
8سمیه669609450210922 – 839 0901
  •  هزینه‌هایی که پایگاه از محل حساب تنخواه‌گردان خود پرداخت می‌کند، لازم است با تأیید کامل امور مالی مؤسسه انجام شود و پایگاه، موظف به ارائه صورت هزینه‌های دقیق به دفتر مرکزی خواهد بود.
  •  دفتر مرکزی به انگیزه سهولت در پشتیبانی اعضا و مسئولان پایگاه‌ها، اقدام به گروه‌بندی پایگاه‌های غدیرشناسی و غدیرپژوهان در 8 گروه به شرح زیر نموده‌است:
  • پایگاه‌ها لازم است برای هرجلسه 60 دقیقه‌ای، اقدام به ارسال حداقل 6 قطعه عکس و همچنین ارسال فایل صوتی کامل تدریس استاد بنمایند.
  • ارسال عکس و فایل صوتی کامل تمامی جلسات آموزشی، شرط جدی تخصیص سرانه آموزشی هر جلسه است و هرگونه اشکال و نقص در ارسال این مستندات، موجب منتفی شدن یا کاهش سرانه آموزشی پایگاه خواهد شد.        
  • هریک از مدیران و معاونان و سفیران پایگاه‌های غدیرشناسی فقط به ازای تشکیل هر جلسه آموزشی با تعداد 40 نفر (فعال) به بالا در پایگاه خود، از محل سرانه آموزشی پایگاه خود، مبالغی به عنوان حق‌الزحمه به شرح زیر دریافت می‌کنند:
  • حق‌الزحمه مدیر پایگاه:         2000 تومان برای هر نفرجلسه
  • حق‌الزحمه معاون پایگاه:      1000 تومان برای هر نفرجلسه
  • حق‌الزحمه سفیر غدیر:         250 تومان برای هر نفرجلسه
  • چنانچه سفیر غدیر در یک پایگاه غدیرشناسی، خودش مدیر پایگاه یا معاون پایگاه باشد، فقط هزینه مدیر یا معاون را دریافت خواهد کرد و چنانچه استاد یک دوره آموزشی، خودش یکی از مسئولان پایگاه باشد، فقط مشمول حق‌التدریس استادی خواهد بود.
مؤسسه غدیرشناسی
1403/02/12

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *